Litt om meg

Jeg har drevet med hest siden jeg var ti år og har hele livet mitt hatt stor interesse for behandling, sykdommer og fysikalske lidelser hos hester. Dette gjorde at jeg i mange år tilbrakte alle ferier og fridager hos forskjellige hesteveterinærer/hesteklinikker i Danmark hvor jeg vokste opp. Jeg har deltatt på utallige kurs innenfor dette området. For eksempel i sykdomslære, alternativ behandling og biomekanikk.

Jeg har tatt følgende utdanninger:

  • Holistisk Hesteterapeut fra Skandinavisk Skole for Holistisk Hesteterapi
  • Aut. hestemassør fra Nordisk Heste- og Hundeterapiskole
  • Laserterapeut fra Nordisk Heste- og Hundeterapiskole
  • Craniosacralterapi: ECS1, ECS2, ECS3, ECS4, ECD – Equine CranioSacral Workshops – Maureen Rogers

Jeg har tatt kurs innen blant annet

  • Nevrologiske sykdommer (ved veterinær Siv Hanche Olsen)
  • Tenner og bitttilpasning (ved veterinær Ellen Schmedling og ved veterinær Annica Nygren)
  • Saltilpassing (ved saltilpasser Kari Anne Strømme)
  • Foringslære (ved veterinær Annica Nygren og ved Jon Anders Næsset)
  • Halthetsutredning (ved veterinær Oddvar Enerstvedt)
  • Treningslære (ved Jon Anders Næsset)

Jeg deltar fortløpende på kurs i relevante emner for å utvikle og forbedre meg som terapeut.

Gjennom utdanningene mine og mye praktisk erfaring har jeg fått inngående kjennskap til hestens anatomi og biomekanikk, og hjelper gjerne med å legge plan for eksempelvis rehabiliteringsopplegg og samarbeider med veterinærer og hovslager/trimmer rundt hestens problemer. Dette for å oppnå best mulig resultat – for hesten.

Jeg reiser rundt på hele Østlandet, Sørlandet og i Gøteborgområdet i Sverige. Én gang per måned er jeg i Danmark og behandler.

Se også

Brand asset 01

Behandlings-typer

Jeg tilbyr følgende behandlingstyper for hest: Osteopati, craniosacralterapi, massasje, laser og akupunktur tilpasset hestens individuelle behov.

Brand asset 02

Akademisk ridning

For meg er den akademisk ridekunsten en livslang utdanning og min lidenskap.

Brand asset 03

Kalenderen min

Her får du en oversikt over hvor jeg holder kurs en tid fremover. 

Kontakt meg: